Afbeelding
Foto: Paul Tolenaar
VacatureNieuws

Proef de sfeer bij #teamvivium!

Commerciële bijdrage

Of je nu binnen je vakgebied overstapt óf een stap maakt als zijinstromer: kiezen voor een nieuwe baan is altijd spannend. 

Ben jij nieuwsgierig naar jouw mogelijkheden bij Vivium en wil je de sfeer bij ons proeven? Dan nodigen we je graag uit om een keer vrijblijvend een kop koffie te komen drinken of een dag(deel) met ons mee te lopen tijdens onze Open Werkweek van 22 t/m 26 januari!

Alle vrijheid
Op onze website werkenbijvivium.nl vertellen vele collega’s van #teamvivium alvast wat zij van de sfeer bij Vivium vinden. Zo vertelt coördinator Leefplezier Marlies: “Ik ervaar hier alle vrijheid om mijn werk op mijn manier in te vullen. Na 27 jaar nog geen reden om te vertrekken!” Verzorgende Margot vindt het vooral een verademing dat zij geen nummer is. “We werken in een hecht team, we delen lief en leed en zijn er voor elkaar. Een coach komt regelmatig op de werkvloer vragen: hoe gaat het met jou?” Ook is er bij Vivium ruim baan voor zijinstromers, zoals Jolanda, verzorgende-IG. “Ik voelde me meteen thuis in de zorg, je hoort overal gelijk bij. Juist het contact met mensen, het met elkaar meeleven, maken dit werk zo leuk. En je merkt dat het een grote organisatie is: alles is goed geregeld.”

Benieuwd naar jouw mogelijkheden bij Vivium?
Ga dan naar werkenbijvivium.nl of neem contact op met onze recruiters via 035 - 6924 039. Wil je vrijblijvend een dag(deel) met ons meelopen om de sfeer te proeven in een van onze zorglocaties? Kom dan langs tijdens onze Open Werkweek van 22 t/m 26 januari. Bekijk het programma en meld je direct aan via werkenbij.vivium.nl/open (vol=vol). Tot snel!

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant