Afbeelding
Foto: WeesperNieuws Extra

Een week lang Gratis Weesper Nieuws Extra artikelen lezen? Nog 3 dagen om aan te melden.

Algemeen

WEESP Ter ere van de Dag van de Huis-aan-huiskrant bieden we de lezers van het WeesperNieuws de mogelijkheid om een week lang gratis alle Extra-artikelen te lezen op WeesperNieuws.nl. Tot en met 8 juli kan het tijdelijke gratis lidmaatschap geactiveerd worden.

Klik hier en activeer jouw ‘Gratis week’ Zo mis je niks en lees je alles, gewoon op je laptop, tablet of telefoon. En als extraatje ontvang je aan het eind van de maand ook nog eens het glossy Extra magazine.

Waarom zijn de Extra-artikelen niet altijd gratis?
Onze redactie maakt heel veel verhalen die je nergens anders vindt. Onze journalisten, fotografen en correspondenten zijn altijd in touw om overal bij te zijn, de juiste informatie boven water te halen en de perfecte foto te schieten. Daar hangt een prijskaartje aan.
Dankzij de bijdrage van onze leden kunnen onze journalisten hun werk blijven doen en kan de krant blijven bestaan. Hoe meer leden het WeesperNieuws Extra heeft, hoe beter de redactie haar journalistieke taak kan vervullen: het brengen van het laatste nieuws, het uitpluizen van de achtergronden, het opschrijven van boeiende persoonlijke verhalen, de verbinding maken tussen inwoners en organisaties en het kritisch volgen van de gemeentepolitiek.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant