Afbeelding

Stuur je filmpje voor Koningsdag zo snel mogelijk in

Cultureel

De Oranjevereniging zendt gedurende Koningsdag filmpjes uit van bekende en minder bekende Weespers. Iedereen mag meedoen, hoe meer filmpjes hoe leuker en gevarieerder het wordt. 

Enige voorwaarde is dat het iets met Koningsdag te maken heeft en iets persoonlijks vertelt over jou of jouw gezin als Weespers in tijden van Corona. Vertel wat Oranje voor jou betekent, op welke Weesper je juist nu trots bent. Deel mooie herinnering aan eerdere Koningsdagen/Koninginnedagen. Laat weten hoe het met je gaat nu tijdens de crisis: Hoe kom je de tijd door, heb je tips voor anderen? En omdat er bij feest muziek hoort: van welk liedje word je blij? 

Prijzen winnen
De leukste inzendingen worden beloond met een prijs. Maak een filmpje met je smartphone en stuur het resultaat zo snel mogelijk naar 2020@oranjeverenigingweesp.nl. Vermeld daarbij naam en leeftijd.

Het programma
In de krant van deze week vindt je alle informatie over Koningsdag in Weesp. Het volksfeest speelt zich vooral op YouTube af, met onder meer een aubade, een goochelshow, een poppentheatervoorstelling en een pubquiz, maar er zijn ook activiteiten om thuis te doen, zoals spelletjes, stoepkrijten en puzzelen.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant