Afbeelding

Ondernemers zijn klaar voor 'Weesp Gastvrij'

Cultureel

WEESP - 'Wij zijn er klaar voor en laten graag zien hoe mooi Weesp is'. Dat zeggen deze meer dan zestig winkeliers en andere deelnemers aan Weesp Gastvrij. Dat ze hart voor hun stad hebben, tonen ze niet alleen in de vorm van hun opstelling op deze foto, maar zeker ook op zaterdag 25 juni.

Dan is de tweede editie van Weesp Gastvrij en laten winkels, horeca en theaters zien wat onze stad allemaal te bieden heeft.

Vorig jaar was dit 'culinair cultureel shoppingfestival' een groot succes. Het is georganiseerd door een bont gezelschap vrijwilligers die allemaal graag willen laten zien hoe mooi hun stadje aan de Vecht is. Het WeesperNieuws heeft deze vrijwilligers uitgeroepen tot 'Weespers van het Jaar'. Ook dit jaar zijn er weer een interessant theateraanbod, de lekkerste hapjes van de Weesper horeca, de acties van de winkeliers, gratis rondvaarten en kinderactiviteiten. Plus nog wat nieuwe dingen.

Extra krant 
Het complete programma wordt uit de doeken gedaan in een speciale Weesp Gastvrij-krant die deze week bij het WeesperNieuws als bijlage zit. Allemaal met één doel: het genieten en verkennen van Weesp voor Weespers en niet Weespers.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant