Flat 113 organiseerde jarenlang tijdens het Sluis-en-bruggenfeest spectaculaire en druk bezochte optredens.
Flat 113 organiseerde jarenlang tijdens het Sluis-en-bruggenfeest spectaculaire en druk bezochte optredens. Foto: Facebook Flat 113

Reünie jongerencentra POC, Flat 113 en ‘t Vosje in de maak

Evenementen

WEESP - Tijdens het Nelis’ IJssalon Sluis-en-bruggenfeest op 29, 30 en 31 augustus is er in elk geval één nieuwe activiteit: een reünie van de jongerencentra POC, Flat 113 en ‘t Vosje. Menigeen heeft al laten weten hier naar uit te kijken.

POC, Flat 113 en ‘t Vosje hebben als jongerencentrum veel dingen niet gemeen, bijvoorbeeld de muziekkeuze om maar iets te noemen. Maar één grote gemene deler is er beslist: menig Weesper op leeftijd mijmert graag over de warme herinneringen. Een aantal oud-medewerkers van de jongerencentra hebben daarom de koppen bij elkaar gestoken voor een gezamenlijke reünie die wordt gehouden tijdens het Sluis-en-bruggenfeest (op zich al voor menigeen een reünie) op zaterdag 31 augustus tussen 15.00 en 17.30 uur in hotel Hart van Weesp.

Wat deze gaat brengen is nog niet bekend, maar wel zijn er tipjes van de sluier opgelicht: “Doel is dat oud-bezoekers en medewerkers uit de jaren 60-70-80 elkaar hier kunnen ontmoeten in een ontspannen omgeving, waarbij wij de boel opfleuren met oud fotomateriaal, valt te lezen over de entourage. Ook komt er een muziekquiz met vragen over muziek uit de jaren dat deze jongerencentra actief waren.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant