Afbeelding

Het voordeel van een tweedehands borduurmachine

Advertorial

Wanneer je een naaiproject echt bijzonder wil maken dan is het verstandig om na te denken om een borduurmachine aan te schaffen. Met een borduurmachine kan je namelijk iets op kleding borduren zoals bijvoorbeeld een bloem en zorg je ervoor dat je project echt bijzonder is. Het aanschaffen van een borduurmachine is vaak een grote uitgave. Er zijn twee soorten borduurmachines. De eerste is een machine die alleen maar geschikt is voor het borduren zelf. De tweede machine is een naaimachine die ook een apart gedeelte heeft om te kunnen borduren. Hier leest u wat de voordelen zijn van een tweedehands borduurmachine. Als je vooral wilt weten of het iets voor je is, dan is de keuze voor een tweedehands machine verstandig.

Wat kan een borduurmachine?

Een borduurmachine kan op stof een patroon borduren. Het verschil tussen met de hand borduren en een borduurmachine is dat een borduurmachine alleen maar een patroon kan borduren wat je zelf kiest. De meeste machines hebben een groot aantal patronen ter beschikking zodat je eenvoudig een letter of iets anders kan borduren. Sommige machines hebben zelfs de mogelijkheid om met de bijgeleverde software een eigen ontwerp te maken zodat je helemaal een uniek project hebt. Kies als je dit wilt doen voor een borduurmachine met een USB-aansluiting.

Aandachtspunten bij het gebruik van een borduurmachine

Als je een borduurmachine wilt gebruiken dan zijn er een aantal dingen die van belang zijn. Zorg ervoor dat je een ring gebruikt om je stof tussen te klemmen. Deze ringen worden bij de borduurmachine meegeleverd en moeten ervoor zorgen dat de stof strak staat. Als tweede is het verstandig om op een stukje stof een proefje te doen. Het kan zijn dat het geborduurde object niet echt goed past op de stof omdat de stof te glad is of te veel verschuift. 

Door gebruik te maken van een proeflapje kun je precies weten welke instellingen belangrijk zijn. Als laatste is het goed om te weten dat elk merk, zijn eigen manier heeft van het instellen en gebruik van de borduurmachine. Bij Huissteden staan ze altijd klaar voor de vragen die je op dat gebied hebt.

Advies bij het kopen

Dat het kiezen van de juiste borduurmachine lastig kan zijn, is misschien wel te zacht uitgedrukt. Je hebt namelijk met behoorlijk veel verschillen te maken als het over de borduurmachine gaat. Welke mogelijkheden wil je hebben en wil je misschien de borduurfunctie wel op een naaimachine hebben? 

Vragen die soms lastig te beantwoorden zijn zonder te kunnen laten zien wat de mogelijkheden allemaal zijn. Daarom is het goed om te weten dat Huissteden niet alleen een webwinkel heeft maar Je kunt de winkel van Huissteden fysiek bezoeken. Vind hier meer informatie over onder andere de openingstijden en de locatie. 

Uit de krant

Uit de krant

Afbeelding
Brandweeroefening trekt veel bekijks Algemeen 10 aug, 09:00
Logo
Afbeelding
Column Stephanie Wat nu? Algemeen 9 aug, 15:40
Logo
Afbeelding
De ware helden van de club Bjorn was zowat zelf nog een kind toen hij bij het jeugdbestuur ging Sport 9 aug, 14:31
Afbeelding
Even wat afgeven met de auto? Pas op, u hebt zo een bekeuring te pakken Algemeen 9 aug, 12:30
Logo
Afbeelding
Du Croo & Brauns Komen in Weesp gebouwde locomotieven vanuit Indonesië terug naar Nederland? Algemeen 9 aug, 11:05
Afbeelding
Aan het Gardameer met het WeesperNieuws Algemeen 9 aug, 08:30
Afbeelding
Vijf tips om water te besparen Natuur en Milieu 8 aug, 16:02
Logo
Afbeelding
Weesp in vogelvlucht Geniet mee van G.J.’s laatste rondje over Weesp Algemeen 8 aug, 14:55
Voorproefje WeesperNieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief