Afbeelding

Dit is perfecte outfit voor een dagje uit in Weesp

Advertorial

Weesp is een mooi stadje in Noord-Holland met veel historische bezienswaardigheden. Het is een leuke plek voor een dagje uit met het hele gezin of met vrienden. Er zijn veel leuke plekken die je kunt zien of activiteiten die je kunt ondernemen. Een dagje uit in Weesp is een leuke manier om de stad te ontdekken en te genieten van de omgeving. Echter, zul je de perfecte outfit nodig hebben om dit dagje uit tot een succes te brengen. Wil jij wat de perfecte outfit voor een dagje in Weesp is? Lees dan snel verder!

Uitgaan in de middag 

In Weesp kun je in de middag veel activiteiten ondernemen. Zo kun je de stad gaan ontdekken door een bezoek te brengen aan het Weesp Museum. Dit is een klein museum dat een boeiende verzameling historische documenten en voorwerpen bevat, maar ook interessante verhalen over het verleden van de stad. Vervolgens kun je een kijkje nemen bij het oude stadhuis van Weesp, dat uit de 17e eeuw stamt en een prachtig voorbeeld van Nederlandse architectuur is. Vooral het klokhuis is een attractie op zich, met een mooi uitzicht over de stad. Om deze activiteiten te kunnen ondernemen, is het fijn als je daar de juiste outfit voor hebt. Heb je geen inspiratie? Dan kun je tijdens deze tijd van het jaar niet misgaan met een flared leren broek. Dit is namelijk leuk te combineren met een stoere sweater met capuchon, bomberjack en nike air force sneakers. 

Uitgaan in de avond 

Veel mensen denken dat er in Weesp niet veel te doen is in de avond. Echter, is hier niets van minder waar. In de avond kun je verschillende dingen doen, zoals wandeling door de oude stad, een bezoek brengen aan een restaurant, een film kijken of een wandeling maken langs de Vecht. Ook kun je een kroeg, café, optreden of karaoke bar bezoeken. In dit geval kun je wederom voor een leren onderstuk kiezen, maar dan een high waist leren broek. Door een leuk blousje in je broek te steken, hakken te dragen en dit te combineren met een trenchcoat, kan jouw avond niet meer stuk. 

In het kort, er is veel te doen in Weesp. In de middag kun de geschiedenis van de stad ontdekken en in de avond kun je er lekker eten, dansen of een film pakken. In de middag kun je een leren broek dragen met een sweater, bomberjack en sneakers. In de avond kun je kiezen voor een leren broek met een blouse, hakken en trenchcoat.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant