Afbeelding

Geld van A Sisters Hope wel goed terecht

Algemeen

WEESP – Stichting A Sisters Hope doneert al het geld dat zij inzamelt, rechtstreeks naar wetenschappelijk onderzoek naar borstkanker. In de afgelopen vijf jaar werd met de jaarlijkse tweedaagse sponsorloop A Sisters Hope 60 K Walk in totaal ruim 3,5 miljoen opgehaald.

Dit garandeert de stichting in reactie op de commotie rond Pink Ribbon, die slechts een deel van haar inkomsten aan de wetenschap zou doneren.. A Sisters Hope heeft tot vorig jaar wel samengewerkt met Pink Ribbon, maar heeft altijd rechtstreeks contact gehad met de onderzoekers met een ontvangstbevestiging van de gelden. Zo stelt de stichting. Sinds vorig jaar doneert A Sisters Hope zonder tussenkomst van Pink Ribbon rechtstreeks naar de wetenschap.

Weesp is vanaf het begin van de A Sisters Hope 60 K Walk de vaste overnachtingplaats voor de vele wandelaars. Aan de sportcomplexen van MHC Weesp, We Have en The Victory aan de ’s Gravelandseweg wordt tijdens het wandelweekend in oktober een A Sisters Hope tentenkamp ingericht, compleet met medische verzorging en entertainment. De laatste twee jaar zorgde Weesp voor een extra warm onthaal met allerlei feestelijke sponsoractiviteiten op initiatief van het hotel ’t Hart van Weesp.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant