Afbeelding

Op het water draait het even niet om ziek zijn

Algemeen

WEESP Even een moment geen kankerpatiënt zijn, dat hoopten de Lions Club Gooise Meren en Stichting Vaarkracht afgelopen zaterdag te bereiken voor de mensen aan boord. 

Vijftig heel zieke mensen gingen mee op de jaarlijkse boottocht. Er werd verzameld bij WSV De Vecht in Weesp. De dag begon met koffie en gebak en een warm welkomstwoord van wethouder Leon de Lange. Daarna werd er ingescheept op boten van de Lions-leden en volgde een heerlijke vaartocht over de Vecht. De Catering Service van KLM droeg een steentje bij met gratis lunchpakketten voor onderweg. 

"Soms is uitwaaien het beste recept", licht Vincent Knoops van de Lions Club toe. "Het leven met kanker is zwaar, ook voor de naaste familie. Op z'n tijd moet je er even uitbreken, ontsnappen aan de werkelijkheid, even een moment geen kankerpatiënt zijn."

De Lions Club Gooise Meren is een serviceclub met leden uit Weesp en omgeving die op vriendschappelijke basis samenwerken en zich belangeloos inzetten voor goede doelen, voornamelijk binnen de gemeentegrens.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant