Afbeelding

Interessante vacature bij de overheid: nieuwe stap in uw loopbaan

Advertorial

Werken bij de overheid is van toegevoegde waarde, interessant en verrijkend - voor de overheid én voor u als professional. U levert vanuit maatschappelijke betrokkenheid een bijdrage aan de gemeente waar u werkt. U krijgt bij de overheid bovendien veel kansen om uzelf te ontwikkelen doordat u in staat wordt gesteld om allerlei opleidingen en cursussen te volgen. Bent u ook toe aan een nieuwe stap in uw carrière en zoekt u een interessante vacature bij de overheid? Bij de eigentijdse detacheerder Joinuz vindt u in de sector Omgeving & Recht onder andere vacatures voor vergunningverlener Wabo en bouwinspecteur.

Adequaat 
In de functie van vergunningverlener Wabo zorgt u door de correcte afhandeling van bouwaanvragen voor de kwaliteit van de bebouwde omgeving. Het doorlopen van ontheffingsprocedures, het onderhouden van contacten met externe partijen en het toekennen van beschikkingen maken iedere werkdag dynamisch. Dat geldt ook voor het controleren van de termijnen van lopende aanvragen. Hebt u bouwkunde of een daaraan gelieerde opleiding afgerond of heeft u een juridische studie gevolgd? Dan is de kans groot dat u de aangewezen persoon bent voor het uitvoeren van het takenpakket van vergunningverlener Wabo.

Omgeving & Recht
Joinuz heeft binnen de sector Omgeving & Recht nog veel meer interessante vacatures. U bent geknipt voor de functie van bouwinspecteur als het waarborgen van veiligheid en kwaliteit tot uw DNA behoren. Tevens hebt u een neus voor het opsporen van bouw- en sloopactiviteiten die illegaal zijn. Ook kunt u op creatieve wijze meedenken met verschillende partijen en beschikt u over sterke communicatieve vaardigheden. U bent zeer goed in staat om de juiste beslissingen te nemen door de diverse belangen die er zijn in het vizier te houden. In conflictsituaties weet u te allen tijde op de juiste manier te reageren. Aan de wereld van bouwinspecteurs kleefde lang het imago van een mannenberoep. Maar het laatste decennium wint de studie bouwkunde onder vrouwen steeds meer terrein. Uit cijfers van het CBS blijkt dat het aantal vrouwelijke studenten op technische opleidingen in het hoger onderwijs tussen 2008 en 2019 bijna is verdubbeld en wel van tien naar achttien procent.

Ieder niveau
Joinuz biedt beleidsmatige, uitvoerende, adviserende en ondersteunende functies bij de overheid op ieder niveau. U vindt er dus altijd een geschikte baan. De mensen van Joinuz stellen dagelijks alles in het werk om banen te vinden waarmee ze werkzoekenden blij kunnen maken. Voor detachering bij de overheid bent u bij Joinuz aan het juiste adres. Maar u blijft in dienst van Joinuz dat u uitleent aan de opdrachtgever. Wanneer uw klus daar is geklaard, wordt er een nieuwe opdracht gezocht. Over uw inkomen hoeft u zich dus ook geen zorgen te maken.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant