Afbeelding

Het Wilhelmus klinkt vanaf het balkon

Algemeen

WEESP - De vreemdste Koningsdag ooit is gestart met het zingen van het Wilhelmus vanaf het balkon of vanuit de tuin. De Oranjevereniging Weesp heeft een indrukwekkend programma in elkaar gezet, maar alle activiteiten zijn alleen thuis te volgen via het speciale YouTube kanaal.

Ga niet de straat op, dat is de centrale boodschap vandaag. Het is stralend weer, maar toch is de boodschap vanwege corona thuis te blijven. Burgemeester Van Bochove sprak vanochtend de burgers van Weesp toe. Daarin feliciteerde hij uiteraard de koning en hij dankte onder andere de Oranjevereniging voor het goed gevulde programma. Hier vindt u het programma van de Oranjevereniging.  

Op het speciale YouTube kanaal van de Oranjevereniging kunt u alle activiteiten volgen. Blikvanger op de dag is het gevarieerde programma van filmpjes van bekende en minder bekende Weespers, onder wie Sophia Kruithof, Sara Kroos, Brigitte Nijman, Dominic Seldis, Janneke de Groot via een livestream op YouTube. De filmpjes worden afgewisseld met historische beelden van Koningsdag en de Weesper Ondernemersquiz.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant