Het 'Hart van Troost' vaart de hele week door de Amsterdamse grachten en komt zondag naar Weesp.
Het 'Hart van Troost' vaart de hele week door de Amsterdamse grachten en komt zondag naar Weesp. Foto: Foto: Instagram / Gemeente Amsterdam

Bloem bestellen voor 'Hart van troost' kan nog tot zaterdagmiddag

Algemeen

WEESP Wie iemand wil herdenken op de boot 'Hart van troost' kan nog tot en met morgenmiddag een bloem aanvragen. De boot komt zondag naar Weesp, om ongeveer 17.30 uur. 

Op initiatief van de gemeente Amsterdam vaart er deze week elke dag van 16.00 uur tot middernacht een herdenkingsboot door de Amsterdamse grachten. De boot ligt vol met bloemen, boodschappen en lampjes ter nagedachtenis aan de mensen die de afgelopen tijd zijn overleden. Rond 21.30 uur gaan de lichtjes aan. Dat lichtjesspektakel gaat Weesp zondag helaas niet meemaken, want de boot vertrekt hier weer voor het donker is en vaart dan door naar Diemen. 

Bloem bestellen
Nabestaanden, ook Weespers, kunnen tot zaterdag 11 juli 12.00 via hartvantroost.nl een bloem bestellen en een persoonlijke boodschap invoeren. Die worden dan op de boot gelegd. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Het gaat zeker niet alleen om mensen die aan de gevolgen van het coronavirus zijn overleden: alle mensen die in deze extra moeilijke tijd zijn overleden kunnen worden herdacht.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant