Afbeelding
Foto: pixabay

‘Versa Welzijn laat zich niet stoppen door corona’

Algemeen

WEESP ‘Versa Welzijn laat zich niet stoppen door corona.’ Met deze boodschap richt de welzijnsorganisatie tot iedereen die door de nieuwe corona-maatregelen in de problemen komt. De sociaal werkers van Versa Welzijn staan juist nu gereed.

Voor veel Weespers ligt door de nieuwe maatregelen eenzaamheid op de loer. In een nieuwsbrief van de Veiligheidsregio Gooi en Vechtstrek werd al melding over gedaan en de gemeenten die hierin deelnemen, waaronder Weesp, hebben daarom Versa Welzijn gevraagd te laten weten dat de organisatie juist nu gereed staat. En dat doen ze met verve.
“Ook nu in deze lichte, tweede lockdown kunt u goed terecht bij onze sociaal werkers. Ze zijn altijd in de buurt, letterlijk. De wijkcentra zijn zoveel als mogelijk open en de meeste diensten zoals maatschappelijk werk, de sociaal-juridische dienstverlening en wonen/welzijn/mantelzorg-ondersteuning zijn op afspraak bereikbaar. Ook de activiteiten voor kinderen en jongeren kunnen meestal doorgaan, soms met kleine aanpassingen”, is de boodschap die wordt uitgezonden.

Versa Welzijn weet waar ze het over heeft en dat ze dit niet voor niets meldt, want tijdens de eerste lockdown is gebleken dat het met veel betrokken vrijwilliger, prima mogelijk is om het contact te onderhouden. Dat gaat bij voorkeur per telefoon, maar als dat niet kan, komt er iemand op bezoek.

Ook de Versa Vrijwilligerscentrale is goed bereikbaar, kijk op  https://www.versavrijwilligerscentrale.nl/contact voor de contactgegevens van de vestiging bij u in de buurt.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant