Afbeelding
Foto: WeesperNieuws

Actie voor Stadspashouders: een fikse korting op WeesperNieuws Extra

Algemeen

WEESP Houders van de Stadspas met een groene stip kunnen tegen een sterk gereduceerd tarief lid worden van WeesperNieuws Extra. Het idee achter de Stadspas is dat iedereen moet kunnen meedoen, ook als je een krappe beurs hebt. Dat speelt al langer op het gebied van toegang tot musea, (sport)activiteiten, voorstellingen en andere uitjes, maar weten wat er speelt in Weesp hoort ook bij ‘meedoen’.

WeesperNieuws Extra houdt de lidmaatschapskosten zo laag mogelijk. Een lidmaatschap kost normaal € 59,- per jaar, omgerekend € 5,- per maand. Dankzij deze inkomsten blijft lokale journalistiek rendabel. De financiële steun van onze leden belonen we met Extra-verhalen, bovenop het gratis nieuws dat we ook nog steeds verstrekken.

Drempel weghalen
De Extra-leden krijgen elke werkdag minimaal drie exclusieve artikelen, elke zaterdag een groot interview met een bekende(re) Weesper, plus elke maand een mooi bewaarmagazine in de bus. Dat is toch een mooie deal? Maar als je moet rondkomen van het minimum kan dat abonnementsgeld een drempel zijn.

Daarom is WeesperNieuws Extra blij met de samenwerking met de gemeente Amsterdam, die Stadspas met het oog op de fusie namens gemeente Weesp ook aan Weespers verstrekt. Minima die een pas hebben met een groene stip kunnen nu een jaarlidmaatschap op WeesperNieuws Extra afsluiten voor slechts € 5,- voor een heel jaar.

Kunnen meepraten
De Extra-artikelen variëren van achtergronden van het nieuws en fotoreportages tot opvallende onderwerpen en bijzondere ontmoetingen. Spraakmakende verhalen die je terughoort op straat of in gesprekken met vrienden en kennissen. Daarover mee kunnen praten, dat is meedoen.

Dus heb je zo’n stadspas met een groene stip, meld je dan snel aan via WeesperNieuws.nl/stadspas. Des te eerder doe je mee met Extra. Wel een krappe beurs, maar nog geen stadspas? Check dan op www.weesp.nl/stadspas of je in aanmerking komt.

De pas is beschikbaar voor jong en oud en heeft allerlei tijdelijke en doorlopende acties. Van cursussen en voordelig naar de film of het museum tot sportieve activiteiten en het bezoek aan een pretpark. Ook van het uitgebreide aanbod in Amsterdam kunnen de Weesper stadspashouders gebruikmaken. Kijk voor meer informatie op www.weesp.nl/stadspas

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant