Afbeelding

Weesper sport van het weekend

Algemeen

FC Weesp vergeet te scoren

Ondanks een flink aantal kansen heeft FC Weesp zondag geen doelpunten kunnen maken tegen RKDES. De van oorsprong sterke tegenstander had het zwaar, maar FC Weesp vergat te scoren. Daardoor bleef het 0-0. Echte grote kansen bleven echter achterwege, vooral omdat de laatste pass van de Weespers slecht was. De Weespers maakten op dat vlak te veel fouten, maar dat werd niet bestraft door de tegenstander.

Zwaarbevochten zege zaterdag

De zaterdag van FC Weesp heeft afgelopen weekend een zwaarbevochten zege geboekt op de zaterdagamateurs van De Dijk: 4-3. FC Weesp kon al snel na de aftrap de score openen en koud op het veld stond het al 2-0 voor de Weespers. FC Weesp vergat daarna door te stoten. De Amsterdammers konden terugkomen tot 3-3. Na rust moest FC Weesp vechten voor de zege. De laatste treffer volgde erg laat, maar leverde wel een terechte zege op.

Ook zege voetbalsters

De voetbalsters van FC Weesp doen het goed. De Weespers boekten zondag de tweede zege door Kadoelen met 4-1 aan de kant te zetten. FC Weesp kreeg al snel veel kansen en was meteen veel beter dan Kadoelen. Twee doelpunten van Tess Brunekreef zorgden ervoor dat FC Weesp op een 2-0 voorsprong kwam. Na rust werd de marge vergroot door twee doelpunten van Chantal van Raay. FC Weesp pakte terecht de zege.

Oberon houdt koers

Het gaat goed met de volleyballers van Oberon. De Weespers staan sterk aan kop. Afgelopen week werd er wederom gewonnen; Forza Hoogland werd met 2-3 verslagen. De Weesper moesten vol aan de bak voor de punten. Forza Hoogland kon goed stand houden. Na 4 sets stond het nog 2-2. De setstanden waren 18-25, 25-20, 22-25 en 25-16. Er moest een extra set komen. Oberon was toen met 9-15 te sterk.

The Victory deelt punten

Een spannend duel zaterdag voor The Victory. De Weespers deelden de punten met tegenstander Scyedam: 5-5. De Weespers speelden op momenten sterk, maar hadden ook veel problemen met de doorgaans sterke tegenstander. De ploegen zorgden ervoor dat het duel zeer gewaagd en steeds spannend was. Door de 5-5 houdt Scyedam een puntje voorsprong op de Weespers.

Off-day nekt waterpoloërs

Een duel om snel te vergeten voor de waterpoloërs van Triton zaterdag. De Weespers kregen een zwaar pak slag van Watervlo: 12-3. Evenals zo vaak de afgelopen weken maakten de Weespers veel te veel fouten. De waterpoloërs speelden met vlagen onthutsend zwak, Watervlo kon zonder problemen doelpunten maken. De Weespers probeerden het hele duel wat terug te doen, maar kregen steeds nul op het rekest.