Open Podium voor kinderen in Fort Ossenmarkt
Open Podium voor kinderen in Fort Ossenmarkt

Muziek - en theaterfabriek trapt Stellingmaand af

Algemeen

WEESP - September is traditiegetrouw de Stellingmaand. Op alle zaterdagen in deze maand is er van alles te doen in en rond de forten van de Stelling van Amsteredam. In Weesp concentreren de activiteiten zich rond Fort Ossenmarkt en Fort Uitermeer. Vanmiddag start het programma met de Muziek-en Theaterfabriek in Fort Ossenmarkt.

Van 14.00 - 17.00 kunnen kinderen tot en met 12 jaar vrij binnenlopen en meedoen aan de Muziek-en Theaterfabriek. Alleen of onder begeleiding van een actrice en een muziekdocente kunnen ze hun eigen optreden voorbereiden. Verkleden en schminken mag ook, kinderen mogen zich helemaal uitleven. Elk uur is er een open podium, waar ze hun kunsten kunnen tonen.

Om 17.00 uur is de opening van de tentoonstelling van kunstenaars Tim van der Meer en Cecilia Rebergen, ook in Fort Ossenmarkt.

Verder staat er op het programma:
14/9 : Historische rondleidingen rond en in Fort Ossenmarkt, muziekarrangement 'Weesper Forten Muzikaal' en jazzavond 'Jazz n het Fort' 
21/9 : Familievoorstelling 'Kanonnenvoer'in Fort Ossenmarkt
22/9 : Familievoorstelling 'Kanonnenvoer''in Fort Ossenmarkt en een Geluidswandeling met nagesprek met Midas Dekkers
28/9 : Mini-opera de Toverfluit

Voor verdere informatie zie het WeesperNieuws van deze week en www.stelling-van-amsterdam.nl. Ook Forteiland Pampus heeft een eigen programma.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant