Blij met mooi bod op een workmate van Enorm.
Blij met mooi bod op een workmate van Enorm.
foto's

Veiling, pompoenen en muziek op koopzondag

Algemeen

WEESP - De veiling die de Weesper winkeliers op de koopzondag organiseerden en waarvan de opbrengst naar het Alzheimer Café Weesp gaat bracht zondag veel Weespers op de been. Met muziekoptredens, knutselkramen en volle terrassen met allerlei lekkers van pompoen was het een gezellige nazomerwinkeldag in de stad.

Om half twee opende Lars Boom de eerste van de drie veilingen. Met een gedicht over dementie benadrukte hij het belang van het goede doel Alzheimer Café Weesp. In Weesp staat dementie vol in de aandacht tijdens de dementieweek van Alzheimer Nederland. De eerste kavels gingen wat aarzelend van de hand, maar na de eerste biedingen werden de kopers steeds enthousiaster en guller. De opbrengst van de veilingen wordt woensdag in het WeesperNieuws bekendgemaakt.

In het centrum maakten de optredens van de jeugdbands 'Broken Strings' en 'Drummer gezocht' de koopzondag extra aantrekkelijk voor het jongere publiek. De warme oranje kleur van pompoenen, de zon en de volle terrassen deden de rest.

 

De eerste veiling op het Binnenveer
Ook hele jonge bieders
Kavels gaan grif van de hand
Pompoenen versieren aan de Nieuwstad
Wat zal ik eens gaan maken?
Pompoenendag in Weesp
Afbeelding
Grote en kleine pompoenen
Volle terrassen bij Weesper horeca
'Drummer gezocht' treedt op aan het Weesperplein
Ook tieners vermaken zich prima in Weesp
Met tassen vol pompoenen naar huis
Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant