Open Schaakkampioenschap van Weesp in 2012.
Open Schaakkampioenschap van Weesp in 2012.

Jubilerende schaakclub legt 'Weesper stellingen' voor

Algemeen

WEESP - De Weesper Schaakclub legt de lezers van het WeesperNieuws vier weken lang een schaakstelling voor. Daarmee telt de club af naar de viering van het 90-jarig bestaan.

De stellingen komen uit partijen die de leden van de Weesper Schaakclub hebben gespeeld in de competitie. De opdracht aan de lezer is om de partij zo goed mogelijk voort te zetten of af te maken. De club stelt een prijs beschikbaar voor wie dat het beste doet. De eerste stelling staat in het WeesperNieuws van vandaag (pdf, pagina 17). 

De Weesper Schaakclub bestaat op 7 november precies 90 jaar. Het jubileum wordt op 23 november gevierd met een feestavond voor leden en oud-leden.

Open kamioenschap
Het jaarlijkse Open Rapid Kampioenschap van de Stad Weesp is dit jaar op 7 december. Er worden zeven ronden gespeeld gebaseerd op het Zwitsers systeem. Een speler krijgt 25 minuten bedenktijd per ronde.

De winaar mag zich de 'kampioen van de Stad Weesp' noemen. Bovendien zijn er prijzen te winnen. De speelzaal is rookvrij. De inschrijving is al geopend op www.weesperschaakclub.nl

 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant