The City Singers maken zich op voor poptempel Paradiso
The City Singers maken zich op voor poptempel Paradiso

The City Singers in Paradiso

Algemeen

WEESP - Veel artiesten kunnen er alleen maar van dromen: optreden in de Amsterdamse poptempel Paradiso. Voor het Weesper koor The City Singers komt die wens uit: zondag 19 januari verzorgt de zanggroep een miniconcert in de grote zaal.

Paradiso organiseert al jaren de Paradiso Korendagen. 140 koren uit het hele land treden dan op. The City Singers hebben zich hiervoor al meermaals opgegeven, maar werden steeds uitgeloot. "Geweldig dat het nu gelukt is, we hebben er heel veel zin in", vertelt woordvoerster Dolly Schlingmann.

Het koor was voor het jaarlijkse optreden in de City al bezig met het instuderen van grote hits. "Dit thema pas toevallig perfect in Paradiso. We zingen onder meer 'Make you feel my love' van Adele, 'Lost' van Anouk, en 'A night like this' van Caro Emerald. Deze drie topzangeressen hebben allemaal al eens in Paradiso gestaan."

Wie The City Singers in Paradiso wil zien, kan op de dag zelf aan de deur een kaartje kopen voor € 3,-, inclusief daglidmaatschap. Het Weesper koor zingt van 19.50 tot 20.10 uur in de grote zaal.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant