Stef Pronk treedt vanavond op in het Ondernemerstheater.
Stef Pronk treedt vanavond op in het Ondernemerstheater. Foto: Brian Elings

Ondernemers moeten vanavond keus maken

Algemeen

WEESP Enige coördinatie zou handig zijn geweest, maar hoe dan ook moeten ondernemers in Weesp vanavond een keus maken. Of ze gaan naar het Ondernemerstheater, een initiatief van ondernemersvereniging IVW, of ze gaan naar de netwerkbijeenkomst van ‘Boost je buurt’ in Amsterdam.

Traditiegetrouw organiseert de IVW elk jaar het Ondernemerstheater. Het thema dit jaar is ‘Van oud naar nieuw.’  We zien het ontstaan van de Weesper industrie en de ontwikkeling van de bedrijventerreinen, verteld door ondernemers waarvan hun bedrijf al meer dan 80 jaar gevestigd is in Weesp. Historie als entertainment. Het Ondernemerstheater is van 19 tot 21.30 uur en wordt gehouden bij All Safe aan de Chocoladeweg 6. Moderator André Verheul brengt deze avond het programma met een introductie door Christian Pfeiffer over de ontwikkeling van de Weesper handel en Industrie, waarna Verheul in gesprek gaat met een paar ondernemers die al decennialang in Weesp zijn gevestigd. Aansluitend voert hij een verhelderend maar kritisch tafelgesprek met de nieuwe Weesper bestuurders.

Het Ondernemerstheater is in elk geval minder ver rijden dan de tweede bijeenkomst die vanavond is, want de netwerkbijeenkomst van ‘Boost je buurt’ wordt gehouden aan Linnaeusstraat 2C in Amsterdam-Oost. Boost je buurt is erop gericht om de maatschappelijke rol van ondernemers te vergroten. Voor het eerst doen er twee bedrijven uit Weesp mee.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant