Afbeelding

Cor van Driel: 'We voelen ons enorm welkom'

B2b

WEESP - Met een heropeningsactie laat ENORM Van Driel weten weer op volle kracht te zijn met een nog uitgebreider assortiment. Cor van Driel: 'Ik ben er trots op dat ik zo'n mooie en degelijke zaak mag voortzetten, samen met het voor Weesp zo vertrouwde team."

Donderdag, vrijdag en zaterdag is het korting draaien bij de speciaalzaak in ijzerwaren en gereedschappen. Cor van Driel is sinds januari de filiaalhouder van ENORM in de Slijkstraat. Hij nam met zijn broer Piet van Driel de zaak over van Theo van Amsterdam, de man die meer dan dertig jaar het gezicht was van de ijzerwarenwinkel. Van Driel: "We kwamen in Weesp in een gespreid bedje. Waar vind je zo'n degelijke zaak met zo'n goede naam en een prachtig klantenbestand? Dat moet je verdienen en wij zullen er dan ook alles aan doen om deze naam hoog te houden."

Verf en raamfolie
Voor zonen Cor en Piet en vader Piet van Driel is Weesp het derde filiaal van ENORM waar zij de scepter draaien. Met drie winkels - de andere zijn in Amsterdam en Almere - kunnen zij klanten nog meer service verlenen. De winkel heeft een verbouwing ondergaan en het assortiment is uitgebreid met onder meer verf en raamfolie.

Cor: "Wij brengen onze deskundigheid mee en we denken zeker met onze professionele verfproducten veel klanten een plezier te doen." Het bevalt de Van Driels goed in Weesp: "Het dorpse karakter van dit stadje vinden wij erg prettig. En heel opvallend is de grote gunfactor van Weespers voor lokale ondernemers, dat hebben wij nog nooit ergens anders zo sterk meegemaakt."

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant