George Hoogervorst en Jos Bakker bezegelen de mooie deal.
George Hoogervorst en Jos Bakker bezegelen de mooie deal.

Zevende bedrijfssponsor in 'mooiste monument van Weesp'

B2b

WEESP - "Volgens mij is het stadhuis het mooiste en belangrijkste monument van Weesp", zegt George Hoogervorst. Met zijn bedrijf Hoogervorst Computer Training & Dienstverlening is hij sinds deze week de zevende bedrijfssponsor van Stichting Vrienden Museum Weesp.

De vriendenstichting heeft als doel het museum, gevestigd in het stadhuis, en haar collectie te steunen, te onderhouden en te verbeteren Sinds de oprichting in 2016 mocht deze stichting ook al ruim 40 particuliere vrienden mogen verwelkomen.

"Ik ben blij om Museum Weesp te kunnen ondersteunen", zegt Hoogervorst, die voor ten minst één jaar heeft getekend. Het blije gevoel is wederzijds. Voorzitter Jos Bakker: "Voor ons is elke sponsor weer een sprong vooruit. Een nieuwe sponsor betekent voor ons nieuwe kansen en kunnen we meehelpen het museum door te ontwikkelen. We zien – mede door deze steun – dat het steeds beter gaat met Museum Weesp."


Museum Weesp heeft onder meer een unieke collectie van bijzondere stukken Weesper porselein, het eerste porselein van Nederland.

www.museumweesp.nl 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant