Afbeelding
Foto: Pixabay

Thuis blijven en toch genieten van de Weesper horeca

B2b

WEESP En weer moest de horeca de deuren sluiten. Woensdag kon je al op WeesperNieuws Extra lezen dat veel restaurants terug gaan naar de bezorg/afhaal-modus van afgelopen voorjaar. En daar komen steeds meer horecazaken bij. 

Voor de speciaalzaken en de horeca zijn het al langer barre tijden. Nu de horeca weer gedwongen dicht is, wordt deze branche extra zwaar getroffen. Dat is vooral naar voor de ondernemers en hun teams, maar toch ook voor de gasten. Juist in deze nare tijd kunnen we gezelligheid en ontspanning goed gebruiken. 

Snelle hap tot compleet diner
Door over te stappen op bezorgen en/of take-away, slaat de Weesper horeca twee vliegen in een klap. Zo hebben zij toch inkomsten (want die vaste lasten gaan gewoon door) en de inwoners van Weesp kunnen thuis genieten van hun favorieten gerechten. Daarbij kun je het zo gek maken als je zelf wilt: van een snelle maaltijd na een lange dag werken tot een compleet menu als je jezelf of je gezin eens goed wilt verwennen nu het leven verder best saai is.

Alle Weesper horecazaken waar je eten kunt bestellen, zijn te vinden op het handige webportaal WelkominWeesp.nl. Hier kun je ook terecht voor online lokaal shoppen, want de speciaalzaken in Weesp hebben net zo goed last van inkomstenderving nu de mensen meer thuis blijven. 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant