Afbeelding

NML health zit er perfect bij op Noord

B2B

WEESP Sinds april 2022 is bedrijventerrein Noord op een A1 locatie een Weesper bedrijf rijker: NML health. De afgelopen maanden hebben gezeten in de aankleding van het kantoorpand aan Hogeweyselaan 23, maar afgelopen woensdag stonden alle puntjes op de i en hield NML een feestelijk open huis voor haar klanten, leveranciers, buren, familie, vrienden en kennissen. 

NML health startte in 1996 als PUUR Natuur op het erf van Bed & Breakfast De Overhorn aan het einde van de ’s-Gravelandseweg. Het bedrijf levert veterinaire gezondheidsproducten aan dierenartsen, -speciaalzaken, ruitersportzaken en overige dierprofessionals. De supplementen voor dieren werden vroeger verzonden vanuit de kelder van de voormalige kaasboerderij van Van Os, vervolgens vanuit de hooiberg, en in 2016 werd voor NML de ligboxenstal verbouwd.
De series gezondheidsproducten van PUUR, Phytonics en Vetramil breiden zich steeds verder uit en de vraag van de dierenliefhebber naar natuurlijke producten stijgt. Het bedrijf groeide letterlijk uit de stal en de Hogeweyselaan 23 bleek de benodigde volgende stap.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je lidmaatschap.

Uit de krant