Afbeelding
Foto: WeesperNieuws

Nog drie restaurants stappen over op bezorgen

B2b

WEESP Aaltje, La Base en Passata gaan nu toch ook bezorgen. Aaltje is daar afgelopen weekend al mee gestart, La Base en Passata beginnen komend weekend. 

Al veel Weesper restaurants zijn overgestapt op afhalen en bezorgen. Zo komt er tijdens de horecasluiting toch brood op de plank en blijft er contact met de gasten. Daar wordt door de inwoners van Weesp volop gebruik van gemaakt. Enerzijds om de horeca-ondernemers te steunen, anderzijds om thuis te genieten nu uitgaan niet kan. 

Speciale menukaarten
Aaltje heeft een bestelmenu op de website geplaatst. Het restaurant is de komende tijd op vrijdag, zaterdag en zondag van 17.00 tot 20.30 uur geopend voor afhalen en bezorgen. De restaurants La Base (pizza's) en Passata (pasta's) hebben dezelfde eigenaar en hebben daarom een gezamenlijk take away menu opgesteld. Vanaf komend weekend kunnen op vrijdag, zaterdag en zondag van 17.00 tot 21.00 uur gerechten worden afgehaald. Ook is binnen Weesp centrum bezorging mogelijk. 

Op welkominweesp zijn alle restaurants te vinden waar tijdens de coronacrisis eten kan worden besteld. Dat zijn er nu zo'n 25 en de keukens variëren van snelle happen en dagschotels tot culinaire driegangenmenu's. Op dezelfde site zijn ook de websites en webshops van de Weesper winkels te vinden. Ook zij bezorgen veelal aan huis of staan open voor private shopping. 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant