Theatertour van de City Speelt dit jaar op Fort Uitermeer
Theatertour van de City Speelt dit jaar op Fort Uitermeer Foto: Bob Karman

De City Speelt zoekt spelers voor twee producties

Cultureel

WEESP - Voor een nieuwe Theatertour gebaseerd op het sprookje 'De Nachtegaal' van Hans Christian Andersen en een theatrale voorstelling op 4 mei zoekt De City Speelt enthousiaste spelers met of zonder theaterervaring.

Theatertour 'De Nachtegaal'
De theatertour wordt dit jaar een muziektheatervoorstelling die in weekenden in september gespeeld gaat worden op Fort Uitermeer. Voor de productie is De City Speelt op zoek naar muzikale spelers, die een instrument bespelen, zingen of gewoon heel muzikaal zijn. Leeftijd tussen de 13 en 70 jaar oud. De repetities starten op maandag 8 mei. Voor wie meer wil weten: op dinsdag 21 maart is er een informatieavond in Theater City of Wesopa. aanvang 19.30 uur.

Voorstelling "O Zo?! Jozo." in het kader van 4 mei
Voor een korte voorstelling op Dodenherdenking op 4 mei zoekt De City Speelt jongeren vanaf 11 jaar die mee willen doen. Ter inspiratie zullen er gesprekken zijn met ouderen van Verzorgingshuis Oversingel. Ook mogen de spelers een dag workshops volgen op de Theaterschool in Amsterdam. De voorstelling is in samenwerking met Stichting Nationale Herdenkingen Weesp en maakt deel uit  van het landelijke initiatief Theater Na de Dam. Door het hele land maken jongeren voorstellingen op 4 mei met als thema de oorlog.  Repetities starten 8 april en lopen deels door in de meivakantie. Deelname is gratis.

Voor beide producties aanmelden bij regisseur Lenne Koning via een mail naar lenne@wesopa.nl


De voorstelling vorig jaar op Dodenherdenking op 4 mei.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant