Motorrijder onderuit op Gooilandseweg

  Politie

WEESP - Op de kruising N236 / Rijnkade is dinsdag in de avondspits een motorrijder ten val geraakt. De jongeman is met letsel overgebracht naar het ziekenhuis. 

Het ongeval gebeurde rond 18.00 uur. Op de kruising staan sinds een week verkeersregelaars. Zij houden - met het oog op het wegwerk bij Driemond - het verkeer zoveel mogelijk weg uit de binnenstad van Weesp. 

De oorzaak van het ongeluk is niet duidelijk. Er stonden veel mensen om de jongeman heen, zij ontfermden zich over hem tot de ambulance er was.

De hulpdiensten waren er snel. Een motoragent begeleidde de ambulance van de post aan de Aetsveldselaan naar de plaats van het ongeluk. De jongeman was goed aanspreekbaar, maar had duidelijk pijn. Hij wordt in het ziekenhuis behandeld. 

Het ongeval maakte het werk van de verkeersregelaars nog ingewikkelder. Er was een uur lang nog een extra stuk rijbaan afgesloten. 

Het was het tweede ongeluk rond de wegwerkzaamheden en afsluitingen vandaag. In de ochtendspits raakte een wielrenner ten val bij de noodbrug over het Gein. Voor hem werd een traumahelikopter ingeschakeld. 


8 reacties
Elke woensdag het WeesperNieuws per e-mail
Meer berichten

WeesperNieuws nieuwsbrief

Elke woensdag het WeesperNieuws per e-mail