<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227972&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weespernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
WVGV kroop afgelopen jaar met succes uit een diep dal: er werd zelfs meegedaan aan de NK-finale.
WVGV kroop afgelopen jaar met succes uit een diep dal: er werd zelfs meegedaan aan de NK-finale. (Foto: Archieffoto: Edwin Smulders )

Noodkreet: nieuw bestuur moet gymnastiektak WVGV toekomst geven

  Sport

WEESP - Een voorzitter, een secretaris, een personeelsmanager, een ledenadministrateur en enkele andere functies. Als er niet nog deze week mensen opstaan voor deze functies, houdt de gymnastiektak van WVGV op te bestaan. Dat heeft het WVGV-bestuur in een noodkreet laten weten aan de leden. Toch heeft WVGV-voorzitter Cornelie Schuilenburg het volste vertrouwen dat het goedkomt.

WVGV heeft een turbulent jaar achter de rug. Exact een jaar geleden balanceerde de gymnastiekvereniging letterlijk op het randje van de afgrond. Er waren financiële problemen en het oude bestuur stapte op. Doordat een nieuw bestuur met man en macht aan de problemen werkte, kwam de club er bovenop. 

Alles staat er goed voor, nu het bestuur nog
Een jaar later staat nagenoeg alles er goed voor voor WVGV. De financiële problemen zijn achter de rug, het ledenaantal groeit met rasse schreden en ook het niveau van het turnen stijgt naar grote hoogtes. WVGV levert meer talenten af op het hoogste niveau. De bestuursperikelen van nu zijn een smetje op al dat wat het afgelopen jaar bereikt is. "We hebben onlangs een noodkreet naar onze leden verstuurd. We hebben ze verteld dat als er komende zondag of eerder geen mensen opstaan, de gymnastiektak ophoudt te bestaan. Het is zeker niet zo dat het water ons aan de lippen staat, maar het zijn ook geen loze dreigementen."

Toch heeft WVGV het volste vertrouwen erin dat het goedkomt. "Het kan gewoon niet zo zijn dat een vereniging die zo hard groeit op alle fronten en het afgelopen jaar zo veel grote stappen heeft gezet, ophoudt te bestaan. Zover kan het niet komen en daar gaan we alles aan doen. Afgelopen week hebben al enkele mensen zich aangeboden, we hebben goede hoop dat er aankomende zondag op de algemene ledenvergadering meer opstaan. En dan gaan we samen werken om WVGV verder te laten groeien."

Lees verder in de digitale editie


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227972&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weespernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227974&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weespernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

© Copyright Enter Media. Het is niet toegestaan teksten, foto’s of enig onderdeel van deze website over te nemen of te verspreiden zonder uitdrukkelijke toestemming van de uitgever | Gemaakt met behulp van pubble. | Privacy-statement.