Afbeelding

FC Weesp deelt weer de punten

Sport

WEESP - FC Weesp heeft afgelopen weekend een punt gepakt tegen PVCV: 2-2.

FC Weesp en PVCV startten wat aftastend, maar al snel bleek FC Weesp het betere van het spel te hebben. De Weespers kwamen dan ook op voorsprong. Een vlotte aanval werd door Jasper Spanjerberg knap afgerond. De tegentreffer bleek een dreun voor PVCV, maar het ontbrak FC Weesp aan kracht om meteen door te drukken. PVCV kon daardoor opkrabbelen en nog voor rust terugkomen. 

Na de rust was het spel rommelig. PVCV maakte daar het best gebruik van en kwam op een voorsprong: een razendsnelle counter zette een PVCV-aanvaller alleen voor keeper Arno Copier, de aanvaller schoot raak. 

Met wat wisselingen kon FC Weesp beter gaan voetballen. Al snel had dat ook resultaat. Na een corner van Job Vermeulen kon Thijs Visser na een actie hard voorgeven. Jasper Spanjerberg stond in de baan van het schot en kon de bal het belangrijke laatste tikje geven en FC Weesp op 2-2 zetten. Na de goal waren er nog wat kansen over en weer en werd er nog een treffer van PVCV afgekeurd vanwege buitenspel. 

Zaterdagelftal van de mat geschopt
Het zaterdagelftal van FC Weesp heeft afgelopen weekend een nederlaag geleden. Na een ware schoppartij verloor FC Weesp met 4-3.

Eemnes zat FC Weesp steeds letterlijk op de huid en kon, zonder dat dit echt bestraft werd door de scheidsrechter, vrijwel alles maken. FC Weesp probeerde er het beste van te maken en kwam door een benutte vrije trap van Lesley Las van Bennekom nog op een voorsprong te staan. Voor rust kwam Eemnes echter terug tot 2-1. 

Na de rust kwam FC Weesp twee keer knap terug. Eerst tot 2-2 door een treffer van Rick van der Burg en later tot 3-3 door een doelpunt van Alex Wouters. FC Weesp leed alsnog een nederlaag doordat Eemnes op het allerlaatste moment nog een strafschop kreeg en die benutte. 

Uit de krant

Uit de krant

Afbeelding
Het laatste jaar van Weesp in cijfers Aantal inwoners van Weesp: 0. En andere opvallende cijfers Algemeen 18 aug, 14:53
Logo
Afbeelding
Help jij een zaterdag mee? Appelplukkers gezocht; ‘Alle voedselbanken in Nederland gaan hiervan profiteren’ Natuur en Milieu 18 aug, 12:45
Afbeelding
Minder kramen op de S&B braderie Algemeen 18 aug, 12:00
Logo
Afbeelding
In Weesp was het dit jaar nog niet raak Zakkenrollers weer actief op festivals en in de winkelstraten Algemeen 18 aug, 10:00
Afbeelding
Masterclass plus twee concerten voor 5 euro Nu ook met Stadspas (Groene Stip) voor maar €5,- naar twee concerten en een masterclass in de Van Houtenkerk Algemeen 18 aug, 08:42
Logo
Afbeelding
Swim to Fight Cancer Muiden ‘Kanker voelt machteloos, nu kunnen we toch iets doen’ Algemeen 17 aug, 14:30
Afbeelding
Vrijwilligers gezocht voor Weesper sportverenigingen Algemeen 17 aug, 11:32
Afbeelding
Waterweekend Muiderslot Algemeen 17 aug, 10:30
Voorproefje WeesperNieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief