Afbeelding

Weesper sport van het weekend

Sport

Hockeyers MHCW pakken punt

Het eerste duel van het jaar heeft hockeyers van MHCW afgelopen weekend een punt opgeleverd. De Weespers speelden goed tegen Athena en pakten met 3-3 een punt. MHCW begon goed en stond al snel op een voorsprong. Toch hadden de Weespers problemen met het vasthouden van de voorsprong. Athena kwam sterk terug en nam met twee doelpunten de voorsprong over. Dat zorgde ervoor dat MHCW even van de kaart was. Twee doelpunten van Dennis van Kooij en Jordan van Heerden zorgden ervoor dat MHCW toch nog een punt kon pakken.

Hockeysters komen tekort

De hockeysters van MHCW hebben afgelopen weekend geen punt kunnen pakken tegen koploper Hilversum. De Weespers kwamen met 2-1 net tekort.

Sterker Esdo verslaat Argus

Argus heeft afgelopen weekend geen punten kunnen pakken tegen het veel hoger geklasseerde Esdo. De tegenstander was met 16-8 een maatje te groot. Argus had de hoop op een stuntje en kreeg al snel een paar goede kansen. Het afronden van de Weespers kon echter beter: Argus faalde onder meer met twee strafworpen. Dat Argus faalde, zorgde ervoor dat Esdo toe kon slaan en weg kon lopen. Argus leek nog heel even terug te komen, maar kwam te kort. Voor Argus was het duel met Esdo het laatste zaalduel. Komende maand gaat het veldkorfbaljaar van start.

Hugo van de Griend beste van Noord-Holland

Een week voordat z'n oudere broer Cees naar het WK gaat, heeft Weesper Hugo van de Griend (10) goede resultaten geboekt op het kampioenschap van Noord-Holland. De Weesper jiujitsu'er werd eerste. De Weesper won twee duels met full ippon en kreeg daarna het goud omgehangen. De Weesper werd daarmee kampioen van Noord-Holland. Weesper Harold Hardonk (11) deed voor het eerst mee aan een groot toernooi, maar haalde het podium niet. Hardonk won wel knap een wedstrijd.

Uit de krant

Uit de krant

Logo
Afbeelding
Straatnamen van Weesp: Chirurgijnsweg Chirurgijn: ‘dokter’ die zijn kennis uit de praktijk haalde Algemeen 23 uur geleden
Afbeelding
Lees gratis WeesperNieuws Extra ter ere van de Dag van de Huis-aan-huiskrant Algemeen 1 jul, 08:00
Logo
Afbeelding
Bezoek burgemeester Halsema na explosie ‘Inwoners moeten weten dat we ons bekommeren om Weesp’ Algemeen 30 jun, 15:24
Afbeelding
Snelheidsadvies 20 km/uur voor fietsers Lange Muiderweg Algemeen 30 jun, 14:25
Logo
Afbeelding
Wildlife Rietluipaard gesignaleerd bij Uitermeer Natuur en Milieu 30 jun, 14:00
Afbeelding
De wolf op bezoek Column GNR 30 jun, 12:30
Logo
Afbeelding
Explosie Aart van der Leeuwstraat ‘Het is een aanslag van buitenaf’ Algemeen 30 jun, 12:20
Afbeelding
Explosie in woning op de Aart van der Leeuwstraat Algemeen 30 jun, 09:52
Voorproefje WeesperNieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief