Afbeelding

FC Weesp kan weer geen zege boeken

Sport

WEESP - De kans wordt met de week groter dat FC Weesp volgend jaar een klasse lager voetbalt. De Weesper tweedeklasser staat na negen gespeelde duels strak onder aan het klassement en kon afgelopen weekend voor de achtste achtereenvolgende keer geen zege boeken. Nota bene Hoofddorp, dat net als FC Weesp ondermaats presteert, was met 0-2 een maatje te groot voor de kwakkelende Weesper ploeg.

FC Weesp voetbalde nog wel naar behoren, zoals de laatste weken vaak al het geval was. Geknokt werd er door de Weespers zeker. Er waren ook wel wat kansjes te noteren voor FC Weesp, maar echt groot gevaar bleef tegen Hoofddorp achterwege. De tegenstander zette daar zelf wel wat tegenover. Met meer geconcentreerd voetbal kreeg Hoofddorp de betere kansen en kon het ook twee doelpunten maken. FC Weesp kreeg onvoldoende goede kansen op een tegentreffer.

Zaterdagelftal houdt koers
Zonder al te veel problemen houdt het zaterdagelftal van FC Weesp koers achter de top van het klassement. De Weespers stoomden afgelopen weekend op naar een derde plaats na een afgetekende zege op Olympia '25: 0-3. Vlak na de aftrap leek Olympia '25 even wat beter dan FC Weesp; de tegenstander kreeg een paar goede kansen zonder te scoren. FC Weesp kwam halverwege de eerste helft meer op stoom en kon wel een doelpunt maken. Voor rust kwam FC Weesp op 0-2 door doelpunten van Sasja Fransen en Armando Cuvelay. Na de rust kon Fransen een tweede treffer maken.

Krappe zege voetbalsters
Een zwaarbevochten zege afgelopen weekend voor de voetbalsters van FC Weesp. De Weesper vrouwen waren met 1-0 te sterk voor FIT. De Weespers waren vooral voor rust op alle fronten sterker dan tegenstander FIT, maar konden geen doelpunt maken. Na rust waren de teams meer aan elkaar gewaagd. maar nu scoorde FC Weesp wel.

Uit de krant

Uit de krant

Afbeelding
Brandweeroefening trekt veel bekijks Algemeen 10 aug, 09:00
Logo
Afbeelding
Column Stephanie Wat nu? Algemeen 9 aug, 15:40
Logo
Afbeelding
De ware helden van de club Bjorn was zowat zelf nog een kind toen hij bij het jeugdbestuur ging Sport 9 aug, 14:31
Afbeelding
Even wat afgeven met de auto? Pas op, u hebt zo een bekeuring te pakken Algemeen 9 aug, 12:30
Logo
Afbeelding
Du Croo & Brauns Komen in Weesp gebouwde locomotieven vanuit Indonesië terug naar Nederland? Algemeen 9 aug, 11:05
Afbeelding
Aan het Gardameer met het WeesperNieuws Algemeen 9 aug, 08:30
Afbeelding
Vijf tips om water te besparen Natuur en Milieu 8 aug, 16:02
Logo
Afbeelding
Weesp in vogelvlucht Geniet mee van G.J.’s laatste rondje over Weesp Algemeen 8 aug, 14:55
Voorproefje WeesperNieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief