FC Weesp verspeelt punten tegen PVC

WEESP - FC Weesp heeft afgelopen weekend punten verspeeld tegen PVC. De Weespers stapten met 2-2 van het veld.

FC Weesp kwam voor rust op een achterstand te staan, maar deed met een doelpunt van Bart Tijnagel nog wel wat terug. De Weespers kregen kansen op meer, maar zonder succes. Na de rust zorgde Marcin Kmiecik er voor dat FC Weesp een punt kon pakken. Zowel aan de kant van PVC als FC Weesp waren er meer kansen, waardoor de 2-2 terecht was te noemen.

FC Weesp staat na afgelopen weekend op een gedeelde negende plaats.

Zevenklapper voor zaterdagelftal
Met zeven doelpunten heeft het zaterdagelftal van FC Weesp afgelopen weekend goed aan het doelsaldo kunnen werken. De Weespers versloegen Geuzen/Middenmeer met 7-1 en houden daardoor koers achter koploper Laren '99.

Grote man aan de kant van de Weespers was Sasja Fransen. De all-time topscorer van het zaterdagelftal tekende zaterdag voor maar liefst vier treffers. De andere goals werden gemaakt door Sukru Sokmen (2x) en Alex Wouters.

Voetbalsters komen te laat op gang
Vooral doordat de ploeg te laat op gang kwam hebben de voetbalsters van FC Weesp afgelopen weekend slechts een punt overgehouden aan het duel tegen Monnickendam: 1-1.

FC Weesp startte zwak en gaf vooral voor rust te veel weg aan de tegenstander. Monnickendam kwam dan ook op voorsprong. Na de rust probeerde FC Weesp terug te komen en kwamen er meer kansen. Een rake vrije trap van Rowan de Meij leverde de 1-1 op, maar de treffer kwam te laat om nog meer te kunnen bewerkstelligen.