Afbeelding
Foto: Hans Peijs

Digitale informatiebijeenkomst over openbare ruimte Nijverheidslaan

Politiek

WEESP - De gemeente organiseert een digitale bijeenkomst over de vernieuwing van de openbare ruimte van het bedrijventerrein Nijverheidslaan. De bijeenkomst vindt plaats op 14 juli.

In 2018 werd het eerste deel al vernieuwd, nu is het tweede en laatste deel aan de beurt. In een concept-Nota van Uitgangspunten staat omschreven hoe de openbare ruimte eruit zal komen te zien. “Zo wordt er onder andere beschreven welke materialen er worden gebruikt, hoe we omgaan met bomen en planten, verlichting, parkeerplaatsen en het verkeer,” legt de gemeente uit. “Het zogeheten hemelwaterriool wordt gescheiden van het afvalwaterriool. Daardoor zal regenwater rechtstreeks worden afgevoerd naar de Vecht.”

“Tijdens de informatiebijeenkomst lichten we de uitgangspunten toe en willen we horen of we nog belangrijke dingen hebben gemist. U kunt nog tot 28 juli uw mening geven over de uitgangspunten. De binnengekomen reacties gebruiken we bij het maken van zogeheten Voorlopig Ontwerp. Dat ontwerp presenteren we later dit jaar aan de ondernemers en bewoners van Weesp.”

De Nota is te vinden op de website van de gemeente Weesp. De bijeenkomst vindt plaats op 14 juli van 19:00 tot 20:00 uur. Aanmelden kan via een e-mail naar nijverheidslaanweesp@amsterdam.nl.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant