Artikelen in deze editie

WEESP Afgelopen vrijdag raasde storm Eunice door Weesp. Met een wiebelend kruis op de kerktoren, vliegende dakpannen, kletterende zonnepanelen en omvallende bomen heeft de storm ook in Weesp flink huisgehouden.

Daling besmettingen

Bescherming

Als Plusbus begeleider mee met uitstapjes

O Amor in t'Plofhuis

Van de Lezers

Nieuwe editie Dansen bij Jansen

Toiletten Carspelhof

Oproep: geschrokken fietser

Berg je

WEESP Voor het eerst na twee jaar gaat ‘De Nacht’ weer van start. In hartje Weesp verzamelen zich meer dan honderd auto’s die twee trajecten afleggen, die bestaan uit kaartlezen en routebeschrijving.

MEAU genomineerd voor Edison

Volvo-dealer verhuisd naar Hogeweyselaan

Voorzitter PvdA

Sportclinics Versa Welzijn

Lammetjes!

Suzanne Brakenhoff te zien in DocU: 'Zij is molenaar'

Weer samenkomen in week vol activiteiten

Lammetjes!

De binnenstad van Weesp had al helemaal tip top in orde moeten zijn, maar corona gooide roet in het eten. Maar nu kan er weer worden opgeschakeld.

In De Rode Potloodcast voeren we de komende weken gesprekken met de lijsttrekkers voor de verkiezingen van de bestuurscommissie Weesp-Driemond. We hanteren de volgorde van de lijstnummers en wel van achteren naar voren. We trappen af met lijst 30: Lijst Fahima Popal.

Vaccinatiegraad: kleine winst te behalen, initiatieven blijven nuttig

Vanwege coronamaatregelen kan het zijn dat een aantal activiteiten in dit overzicht niet doorgaat. Doe hiervoor eventueel navraag bij de aanbieder.

WEESP Het is het belangrijkste overblijfsel van de rijke bier- en jenevergeschiedenis van Weesp en dit weekend is dit belangrijke gebouw 250 jaar geworden: het stadhuis van Weesp!