We Have te sterk voor nummer twee

Een afgetekende zege afgelopen weekend voor de handbalsters van We Have. De Weespers kregen vleugels tegen de doorgaans sterke nummer twee van het klassement US en wonnen met 12-21.

We Have speelde erg sterk en maakte vooral het eerste deel van de eerste helft gehakt van US. De Amsterdamse ploeg bleek erg gespannen en dat was op het veld goed te merken, want er werd amper gescoord. Na de eerste helft stond het 6-11. Na de rust zette We Have door waarmee het voor rust begonnen was. De tegenstander zette alles op alles om We Have af te stoppen, maar de Weespers bleven erg gefocust. Eenmaal onder de tegendruk vandaan was goed te merken wat We Have kan: met goed spel leek alles te lukken aan de kant van de Weespers.

Nederlaag handballers

De handballers van We Have hebben afgelopen weekend geen potten kunnen breken tegen het hoger geklasseerde LHV. De Weespers kwamen met 30-22 tekort. We Have staat na afgelopen weekend op een gedeelde zevende plaats. Komend weekend speelt de ploeg tegen Leidsche Rijn, de nummer twee.

Voetbalsters FC Weesp doen goede zaken

De voetbalsters van FC Weesp hebben afgelopen weekend goede zaken gedaan door Aurora aan de kant te zetten. De Weesper voetbalsters waren met 3-2 te sterk. Het duel tussen de twee teams was vanaf de aftrap spannend. FC Weesp en Aurora waren aan elkaar gewaagd, de Weespers kregen de beste kansen. FC Weesp kwam op voorsprong door een doelpunt van Hylkia van der Kroon, maar de tegenstander kwam meteen weer terug. Na rust kwam FC Weesp op een 3-1 voorsprong te staan door doelpunten van Sanne van Dalen en Robien Lorent. Aurora kon weer een tegentreffer maken, maar nu was dat onvoldoende op FC Weesp nog van een zege te houden.

Goed spelend Argus afgetroefd

Vooral doordat de ploeg vergat kansen af te maken hebben de korfballers van Argus afgelopen weekend verloren van Badhoevedorp. De Weespers kwamen met 12-21 tekort. Argus startte nog sterk en was lang gewaagd aan de tegenstander. Even namen de Weespers zelfs een brutale voorsprong. Daarna kwam Badhoevedorp echter terug, mede doordat Argus vergat enkele kansen te benutten. Na de eerste helft stond het 6-11. Na de rust kon Badhoevedorp verder weglopen door een aantal snelle goals. Argus deed nog wel wat terug, maar het duel was toen al gespeeld.