Afbeelding

Weesper sport van het weekend

Algemeen

Argus verschalkt DTS

Met een knappe zege op middenmoter DTS heeft Argus zaterdag het korfbaljaar afgesloten. De Weesper korfballers verstevigden de zesde plaats door met 11-8 te winnen. Argus kon vanaf het eerste fluitsignaal goed het spel maken en maakte het DTS erg moeilijk om op niveau te komen. Met snel aanvalsspel was Argus veelvuldig gevaarlijk. De Weespers korfballers beloonden de laatste weken met een goede overwinning en sluiten het wisselvallige seizoen zo positief af.

 
 
 
 

Jeugdhockeyers stranden in districtsfinale

Zes jeugdleden van Mixed Hockey Club Weesp hebben zondag meegedaan aan de districtsfinale van de nationale Shell Strafbal Competitie. Hoewel zij het goed deden en sommigen het zelfs tot de halve finale schopten, is geen van de Weespers door naar de landelijke finale.

Het gaat om clubkampioenen Servio Verburg en Lisa Bulten, Aiken Somberg en Iva Slabbers als clubkampioenen keepers en Iza Edel en Eline Nelis. Zij kunnen terugkijken op een mooie ervaring in het nemen van strafbellen.   

 

Weer goud voor Skaked Franke

Shaked Franke uit Weesp heeft afgelopen zaterdag in Huizen in de finale van de R-competitie goud gewonnen. Haar puntentotaal van 53,000 was ruim voldoende voor de eerste plaats. Het is de derde keer op rij dat de jonge tunster van WVGV de gouden medaille mee naar huis neemt. 

 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant