Afbeelding

Tandarts Wansink verhuist met praktijk naar Leeuwenveld

Algemeen

De op handen zijnde renovatie van de Sinnigvelderflat noopt tandarts Huub Wansink tot een verhuizing. Vanaf 18 juli zit de praktijk aan de Loes van Marlestraat 23, en is daarmee de eerste tandartspraktijk in de  wijk Leeuwenveld.

Tijdens de renovatie worden de bewoners van de Sinnigvelderflat middels een schuifsysteem elders in het complex gehuisvest. Voor een tandartspraktijk is dat natuurlijk geen doen en de praktijk een jaar sluiten is ook geen optie. Daarom besloot Huub Wansink op zoek te gaan naar een nieuwe locatie, die hij heeft gevonden vlakbij het station. Voor de patiënten blijft alles verder zoveel mogelijk bij het oude, hoewel Wansink beseft dat het voor de oudere cliënten even slikken is. 

De tandartspraktijk aan de Sinnigvelderstraat kwam in 1986 vanwege een faillissement in de verkoop. Verstopt in een flat trof Huub Wansink een praktijk die veel uitdaging bood. Op 1 juli 1986 (her)opende hij de deuren, 25 jaar geleden dus. Vanwege de verhuizing moet een jubileumfeestje even wachten. 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant