Het eerste nummer van WeesperNieuws Extra Magazine verschijnt nog deze maand.
Het eerste nummer van WeesperNieuws Extra Magazine verschijnt nog deze maand.

WeesperNieuws komt met maandelijks magazine

Algemeen

WEESP - Na de onlineversie van WeesperNieuws Extra komt er nu ook een gedrukte variant: de mooiste Weesper verhalen in een fraai magazine. Gratis voor abonnees.

Toen we in oktober overstapten op onze nieuwe formule, wisten we maar al te goed dat het wennen zou worden. Onze mooie, langere en extra verhalen zijn alleen online te lezen - en alleen voor abonnees. Gelukkig wennen onze lezers snel, groeit het aantal abonnees dagelijks en krijgen we van hen veel positieve reacties. Toch missen veel abonnees 'het papier'. Een maandelijks magazine is daarop ons antwoord.

Het magazine is onderdeel van het abonnement. Dus wie abonnee is van WeesperNieuws Extra kan online elke dag alles lezen én krijgt eens per maand de mooiste verhalen nog eens in een magazine thuisbezorgd. De huidige abonnees krijgen daarom binnenkort een mail met de vraag hun adresgegevens op te geven.

Ideale kennismaking
Het magazine is voor onze redactie bovendien een prachtig middel om te laten zien wat we allemaal in huis hebben, welke mooie verhalen er in Weesp schuil gaan en wat je dus mist als je geen toegang hebt tot WeesperNieuws Extra. Ideaal dus voor wie op deze manier kennis wil maken met WeesperNieuws Extra. Het magazine is in diverse Weesper winkels te koop voor € 6,50. Een maandabonnement op WeesperNieuws Extra (online + magazine) is overigens voordeliger: € 5,50. Aanmelden kan op onze website.

Het eerste nummer
Het eerste nummer verschijnt nog deze maand. Er staan liefst vier portretten in. Theo van Amsterdam vertelt hoe het hem vergaat sinds de overdracht van zijn winkel, Jaap van Deurzen blikt terug op zijn carrière als tv-verslaggever, Lars Boom legt uit hoe hij al die succesvolle scenario's schrijft en Cees van Vliet laat zien wat hij met de Laurentiuskerk van plan is en waarom. Daarnaast onze verhalen over het nieuwe paviljoen bij Fort Uitermeer, de biologische boerderij De Groene Griffioen, het kapitaal van het Burgerweeshuis en de handleiding die Gijs van Dalfsen schreef om de avonturier in ons wakker te maken.

Lees verder in de digitale editie

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant