Van links af: Wim Zagt, Fred Dolman, Cees van Vliet en Cor van der Poel
Van links af: Wim Zagt, Fred Dolman, Cees van Vliet en Cor van der Poel

IVW haalt 300e lid binnen

Algemeen

WEESP - De Weesper bedrijvenvereniging IVW heeft vlak voor het nieuwe jaar de grens van 300 leden overschreden. Dat gebeurde eerder dan verwacht. 

IVW-leden profiteren van collectief voordeel en kunnen netwerken via de BusinessClubs. Daarnaast profileert de IVW zich sterk in en rond Weesp. Dat leidde tot een aanzienlijke toename van het aantal leden. Ook het samengaan met de ondernemersvereniging van Muiden en een ledenwerfcampagne droegen bij. Het 300ste lid is Jeroenshorrenshop.nl van de Weesper Fred Dolman. De webwinkel is in 2008 begonnen en opent in januari een showroom in Weesp. 

De IVW is er blij mee. Uitvoerend secretaris Cor van der Poel: “Webwinkels hebben de toekomst en Weesp is alleen al vanwege de ligging een ideale vestigingsplaats voor deze bedrijven. Vanuit dat oogpunt is het mooi dat een webwinkel ons 300ste lid is geworden. Een teken dat de tijden veranderen. Ik vind het ook erg leuk voor Cees van Vliet dat we deze mijlpaal bereiken vlak voordat hij zijn voorzittershamer definitief overdraagt aan Wim Zagt.”

Eind 2007 werd het 200ste lid bijgeschreven.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant