Krappe nederlaag We Have
Ondanks met vlagen goed handbal heeft We Have zondag een nederlaag geleden tegen FIQAS/Aalsmeer. De Weespers kwamen na een sterke slotfase met 22-20 net tekort.

We Have vocht hard, maar had wel problemen met het spel van de tegenstander. Dat leverde na de eerste helft een 14-11 achterstand op. De Weespers leken door goed spel nog een punt te pakken, maar de tegenstander had na rust wat meer geluk.

Handbalsters zakken terug
Door vooral te geforceerd te handballen heeft We Have zondag verloren. De Weesper handbalsters leden een 22-20 nederlaag tegen FIQAS/Aalsmeer en dalen zo naar de tweede plaats.

We Have speelde met vlagen slecht en had veel problemen met het spel van de tegenstander. De Weespers maakten wat fouten en gaven zo veel meters weg aan de steeds verder opkomende tegenstander. Ook na rust (11-10) kon We Have geen ommekeer forceren.

Weer zege voor Argus
Argus heeft de zege van een week geleden zondag een goed vervolg gegeven. De Weespers klommen op door een 12-15 zege op DTS.

Argus speelde sterk tegen de nummer twee van de poule en had al vroeg meerdere kansen. DTS was slechts mondjesmaat echt goed opgewassen tegen de Weespers en moest vol aan de bak om een resultaat te boeken. Argus speelde echter gefocust en kon voldoende doelpunten maken voor de zege.