Afbeelding

StationsHuiskamer opent deuren

Algemeen

WEESP - Nog even je telefoon opladen terwijl je wacht op de trein. Kopje koffie erbij. Dat kan in de nieuwe StationsHuiskamer die dinsdagochtend vroeg voor het eerst open ging.

Hoewel de verbouwing met wat vertraging startte op 11 juni, is de opening wel precies op tijd. De NS had daar vijf weken voor uitgetrokken. Voor de StationsHuiskamer werd niet alleen de kiosk verbouwd, ook de naastgelegen ruimte is erbij getrokken.

Mooi
"Kom gauw kijken, mama, het is heel mooi geworden", roept een klein meisje enthousiast bij de ingang. Zij woont in de buurt en heeft de verbouwing gevolgd. Deze jonge reizigster is alvast tevreden, zeker als ze ontdekt dat haar favoriete lolly's nog steeds in het schap liggen.

Oplaadpunten
Van achter de houten schotten in de stationshal is een grote wachtruimte tevoorschijn gekomen. Voor koffie, een broodje of iets lekkers kun je er nog steeds terecht. Een grote tafel in het midden en twee hogere tafels met uitzicht op het stationsplein nodigen uit om ook even lekker te gaan zitten. Tenminste, als de stoelen en krukken ook gearriveerd zijn. Die worden binnenkort verwacht. Oplaadpunten in de tafels zijn er wel al, dus hier kun je ook even de laptop aanzetten of je telefoon opladen. De wifi is gratis.Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant