Voetbalsters redden eer FC Weesp

WEESP - Zonder hoogstaand voetbal heeft ZSGO/WMS zondag de punten voor de neus van FC Weesp weg weten te snoepen. De promovendus versloeg de Weespers met 3-1.

FC Weesp kreeg voor rust wel wat kansen, maar voetbalde op de meeste momenten ondermaats. Ook ZSGO/WMS zorgde geen moment echt voor spektakel. Pas na rust kwam het duel op gang. ZSGO/WMS sloeg snel toe en toonde veel meer veerkracht dan FC Weesp.

Punt voor zaterdagploeg

Geen echt goed spel, maar wel een knap punt van de zaterdagploeg van FC Weesp tegen FC Almere. De ploegen konden geen goals maken: 0-0.

FC Almere had de beste kansen, maar FC Weesp kon de meeste ballen van de tegenstander wegwerken en had op momenten ook voldoende geluk. Ondanks het punt zakt FC Weesp wel weer een plaats en staat het na zaterdag elfde.

Wel zege voetbalsters

Waar de hoofdmachten op zowel zaterdag als zondag geen volle zeges konden pakken, redden de voetbalsters van FC Weesp de eer. De Weesper dames waren met 2-1 te sterk voor WV-HEDW.

Na een slechte eerste helft en zelfs een achterstand speelde FC Weesp erg sterk na rust. Tess Brunekreef kon de achterstand al snel ongedaan maken. Een sterke slotfase leverde FC Weesp de volle pot op. Een balletje van Dominique Visser werd door WV-HEDW tot doelpunt gepromoveerd.