Afbeelding

Geen eerste klasse voor FC Weesp

Algemeen

WEESP - FC Weesp voetbalt volgend jaar weer als tweedeklasser. De voetballers verloren donderdagavond ook het tweede play-offduel om te promoveren naar de eerste klasse. Stormvogels was met 5-1 te sterk. Een paar dagen eerder werd het al 2-0 voor de tegenstander.

FC Weesp had zeker kansen en kon op momenten goed meedoen met de eersteklasser. Op spaarzame momenten kwamen de Weespers zelfs voor de goal van de tegenstander, maar steeds bleek Stormvogels een te grote horde voor FC Weesp. De tegenstander van de Weespers zette steeds meer aan. Na rust zette Stormvogels het duel naar de hand en kon de ploeg zonder al te veel problemen vier goals op het scorebord zetten. FC Weesp probeerde van alles terug te doen, maar de meeste kansen bleven onbeloond. Een tegengoal kwam er toch nog: Thijs Visser kon de eer van FC Weesp redden met een gelukstreffer.

Door de nederlaag blijft FC Weesp in de tweede klasse spelen. Volgend jaar zal coach Karel Knaap wederom proberen om met FC Weesp een beter resultaat te boeken. 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant