Afbeelding

WeesperNieuws heeft u nu nodig als lid

Algemeen

Beste lezers,

Dank voor de begripvolle reacties die ik de afgelopen week heb mogen ontvangen op de brief van vorige week.

In de landelijke media was er deze week veel aandacht over de zorgelijke tijden bij uitgevers van lokale kranten. Veel advertenties vallen ineens weg en daarmee de belangrijkste inkomstenbron. Ook wij ontsnappen daar niet aan. Als dat zo doorgaat, komt het voortbestaan van het WeesperNieuws serieus in gevaar.

Nieuwsvoorziening
Wij werken intussen keihard om de nieuwsvoorziening gewoon door te laten gaan. Ook proberen we samen met de lokale ondernemers, die het óók moeilijk hebben, creatieve oplossingen te bedenken waarmee we elkaar kunnen helpen. Koopinweesp.nl is daar een voorbeeld van.

Lid van het WeesperNieuws
Om minder afhankelijk te zijn van advertentie-inkomsten, zijn we anderhalf jaar geleden al gestart met WeesperNieuws Extra. Dat zijn extra verhalen die je alleen kunt lezen als je lid bent. Het Extra-lidmaatschap hebben we begin deze maand tijdelijk gratis aangeboden voor nieuwe leden. Veel mensen hebben er gebruik van gemaakt en konden zo alles lezen.

Gratis inschrijving stopt
U begrijpt dat lezersbijdragen nu erg belangrijk zijn voor het WeesperNieuws. Daarom stopt het gratis abonnement en hoop ik, net als al onze medewerkers, dat u dat omzet in een betaald lidmaatschap. Daarmee helpt u om het WeesperNieuws, dus ook de gratis weekkrant, overeind te houden.
U krijgt er nog meer voor terug. Om te beginnen minstens tien Weesper Extra-artikelen per week, een maandelijks magazine en toegang tot de Gooise Extra-berichten.

Kortingen
Nieuw is dat we onze leden waardebonnen van lokale winkeliers aanbieden die exclusieve kortingen opleveren. Deze kortingen kunnen flink oplopen, waardoor u het abonnementsgeld dubbel en dwars terugverdient. Zo helpen lezers, ondernemers en het WeesperNieuws elkaar.

Word lid
U begrijpt mijn oproep: als u wilt dat het WeesperNieuws blijft bestaan, word dan lid, juist nu. Dan kan per maand à € 5,50 (€ 1,27 per week) of voordeliger per jaar à € 59 per jaar (€ 1,14 per week).

Namens ons hardwerkende team wens ik u opnieuw veel sterkte tijdens deze onzekere tijden. En blijf vooral gezond.

Adri de Bruijn,
uitgever WeesperNieuws


  Klik hier voor meer informatie en aanmelden  
 
 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant