Afbeelding

FC Weesp is klaar voor het nieuwe seizoen

Algemeen

WEESP FC Weesp is klaar voor het nieuwe seizoen. Vorige week tekenden alle trainers van de senioren en bovenbouw hun contract met FC Weesp. De trainers die er vanwege vakantie niet waren (die staan ook niet op de foto) tekenen later. Wél op de foto staan de bestuursleden die niet op vakantie waren, want ook zij maken deel uit van het team waarmee FC Weesp het seizoen ingaat.

Voor de senioren tekenden hoofdtrainer Maykel Tak, Wesley Deutrom en Alex van der Kolk hun overeenkomst. Mohamed Emrane en Hans Las van Bennekom zullen dit op een later moment doen.

Voor de hele jeugdafdeling tekende Pascal Heije, die het nieuwe hoofd opleidingen is. Daarnaast tekenden de hoofdtrainers Ayoub Zagdoud, Erkan Yilmaz, Justin Fokkens en Kevin de Waart. Maarten Koops en Hans van de Beek doen dit op een later moment. Deze trainers samen zijn met hun functie als hoofdtrainer verantwoordelijkheid voor hun gehele leeftijdscategorie. Het bestuur heeft er het volste vertrouwen in dat deze groep samen met alle andere trainers de club weer een stap verder kan brengen.

Op de foto staan, voorste rij vlnr: Justin Fokkens (JO15), Kevin de Waart (JO15), Erkan Yilmaz (JO17), Pascal Heije (hoofd opleidingen), Ayoub Zagdoud (JO19), Wesley Deutrom (Zo2).Daar achter vlnr: Ger Oostermeijer (bestuur), Ron Anches (Voorzitter), Alex van der Kolk (VR1), Helen van der Weij (bestuur), Maykel Tak (Zo1), Leo Timmermans (bestuur) en Sasja Fransen (bestuur). Mohamed Emrane (Za1), Hans Las van Bennekom (Za1), Maarten Koops (JO15) en Hans van de Beek (JO13) ontbreken.


Maykel Tak (hoofdtrainer Zondag 1) tekent het contract met FC Weesp. met links van hem voorzitter Ron Anches en rechts penningmeester Ger Oostermeijer.  

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant