Afbeelding
Ingezonden

‘Op een postzegel een flat neerzetten, is van de gekke’

Algemeen

WEESP - Nieuwbouwplan De Weesperschool houdt de gemoederen in Weesp flink bezig. Lezer Karina de Haan vindt dat dit stukje grond onnodig volgepropt wordt en stuurde ons daar deze ingezonden brief over:

‘Ik woon sinds een half jaar in de Sinnigvelderstraat en ben zeer beslist niet tegen jongerenwoningen. Maar op een postzegel een enorme flat van veertig woningen neerzetten, is van de gekke. Buiten het groen dat verdwijnt, gaat het ook om het aanzicht. De Gemeenschapspolderflat gaat tegen een blinde muur aan kijken en de laagbouw krijgt minder licht en privacy doordat de nieuwe bewoners van het beoogde flatgebouw zo op je tafel kunnen kijken. Het zou in de toekomst beter zijn dat als er weer iets gebouwd gaat worden de raad met eigen ogen zou gaan aanschouwen of dat wel mogelijk is. Met alle respect maar is dit ook een kwestie van onkunde, dat blijkt nu maar weer. Ook begrijp ik niet waar alle auto’s moeten parkeren, daar is na de bebouwing al helemaal geen ruimte meer voor. En waar moeten in deze buurtkinderen spelen als alles volgepropt wordt. Kortom dit is een slecht plan. Ze zouden op die postzegel beter tien grondgebonden woningen kunnen neerzetten, daar heeft naar mijn mening niemand last van.’
Karina de Haan, Weesp 

Wilt u hierop reageren of wilt u iets anders delen met de lezers van het WeesperNieuws? Stuur uw bijdrage, bij voorkeur met een foto van de kwestie/situatie, naar redactie@weespernieuws.nl. De redactie beslist of een ingezonden brief wordt geplaatst.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant