Najaden verschalkt We Have

WEESP - Geen echt grote kansen en een te groot gebrek aan kracht heeft We Have zondag de kop gekost tegen Najaden. De tegenstander was met 27-13 veel te sterk voor de Weesper handballers.

We Have speelde een zware pot. Voor de rust leken de handballers op momenten nog goed mee te kunnen doen, maar de ploeg vergat te vaak om kansen te creëren. Na rust walste Najaden op momenten over de Weespers heen.

Ook nederlaag handbalsters
De jonge handbalsters van We Have hebben zondag ook een nederlaag geleden. De Weesper reserves werden verslagen door Baarn: 10-18.

We Have kon een snelle voorsprong pakken, maar deze bleek maar van korte duur. Baarn nam het duel al snel over en maakte de Weesper voorsprong ongedaan. Na de thee speelde de warmte de Weespers steeds meer parten. We Have kreeg wel kansen, maar het kostte de ploeg teveel kracht om deze te benutten.