Afbeelding

Culinaire reis door Weesper centrum

Algemeen

WEESP - De reizende theatervoorstelling Tortellini strijkt op zaterdag 29 juni neer in het centrum van Weesp. Deze culinaire festiviteit sluit aan op de Weesper Lappendag van de Weesper winkeliers.

Tijdens de Lappendag zetten de winkeliers kraampjes buiten met speciale producten en aanbiedingen. Daarna begint Tortellini: een reis langs diverse locaties in het centrum, waar telkens een acte wordt opgevoerd en een gang van het diner wordt gebruikt. En dat alles in Italiaanse stijl. Dessert en slotscène zijn in de Slijkstraat.

Namens de Weesper Detaillisten (WDO) is Karin Wesselman bij de organisatie betrokken: "Het is de bedoeling om mensen letterlijk mee te trekken in een hartstochtelijk verhaal. Hoe dat precies te werk gaat, moet je niet van tevoren willen weten. Laat je verrassen."

Kaarten voor Tortellini zijn voor € 34,95 te koop via www.wesopa.nl en bij kinderboekhandel De Kleine Prins. Deze prijs is voor het hele arrangement, dus inclusief aperitief, Italiaans 3-gangendiner, drankjes en het theateravontuur. Deelnemers kunnen kiezen uit twee tijdstippen: de eerste start is om 17.00 uur, de tweede om 20.00 uur.

Meer over Tortellini in het WeesperNieuws van 5 juni.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant