Rugbyers pakken de cup. Bart uit Weesp in het midden met grijze broek.
Rugbyers pakken de cup. Bart uit Weesp in het midden met grijze broek.

Weesper sporters doen het goed

Algemeen Triatlon

WEESP - Het was een succesvol weekend voor Weespers sporters. Turners, roeiers, rugbyers, triatleten en Bootcamp-bikkels vielen in de prijzen.

Rugby
Rugbyer Bart uit Weesp heeft zaterdag samen met zijn team de Gooidogs de cup gewonnen op het NK Sevens Rugby 2013 Jeugd in Amsterdam. De Gooidogs is een combinatieteam van RC 't Gooi en de RC Bulldogs Almere.

Turnen
Turnster Alana de Wit meldde zich in districtfinale in Beverwijk en haalde de hoogste score in de catogorie 4, pupillen 2. Met dit resultaat kan zij zich districtskampioen noemen.

Roeien
Ashley Rijst van Roeivereniging Weesp heeft afgelopen zaterdag meegedaan aan de ARB/NK Groot op de bosbaan te Amsterdam. Daar behaalde zij met haar roeimaatje Robin van de Meel van DDS uit Delft een derde plek in de A finale van de dames senioren B (onder de 23 jaar).

Triatlon
Weesper Robert Parinussa is vierde geworden tijdens de halve triatlon van Terheijden. Hij laat weten dat er misschien meer in had gezeten, maar hij is toch blij met zijn eindtijd van 4.24.42. Het was zijn laatste test voor de Ironman in Nice, later deze maand.

Bootcamp
Zeven Weespers van de Weesper Bootcamp hebben dit weekend de Strong Viking Run in Wijchen volbracht. Onder leiding van Ralph werd 19,9 kilometer met 33 obstakels overleefd.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant