Afbeelding

Aanmeldingen paalzitten en touwtrekken vallen nog tegen

Algemeen

WEESP - Het Sluis-en-bruggenfeest is meer dan een drankje en een dansje. De organisatie probeert activiteiten op poten te zetten die zowel toeschouwers als deelnemers vermaak moeten bieden. De reacties op straat zijn enthousiast, maar de aanmeldingen blijven een beetje uit.

"Het feest is nog nooit niet doorgegaan, dus ook dit jaar komt er een feest. Maar voor een aantal activiteiten, met name het touwtrekken en het paalzitten, ziet het er niet zo rooskleurig uit", meldt Robin Voorhamm aan WeesperNieuws.

Het paalzitten was vorig jaar een enorm succes. Met de inschrijvingen zit het dan ook wel snor. Maar ja, er moet natuurlijk wel wat te winnen zijn en ook de zaken eromheen kosten geld. Daarvoor zijn nog sponsors nodig. Dat geldt ook voor het touwtrekken.

Hiervoor ontbreekt het bovendien ook aan teams. "Men wacht blijkbaar tot het laatste moment, maar dat is voor ons heel onhandig. Pas als we genoeg sponsors en teams hebben, kunnen we de puntjes op de i zetten. Die twee maanden zijn zo om."

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant